lördag 11 december 2010

Äntligen!

Så kommer då äntligen något vettigt från parlamentariskt håll. Man får kanske förmoda att de Moderater som skrivit på dagens Brännpunkt i SvD knappast kommer att beredas någon möjlighet till kometkarriär inom partiet så länge som nuvarande topplock sitter monterat. Men det är å andra sidan ett gott betyg i mänsklighet och insiktsfullhet.

Jag - precis som vem som helst - kan inte instämma dogmatiskt i vad Sigfrid säger, men det påpekas just sådana anomaliteter som är grundläggande för vår kollektiva felnavigering baserad på kartor från utgivare som vill få oss att segla över världens ände.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker synd Om Karl Sigfrid. Han mobbades halvt ihjäl av Reinfeldt när han tvekade om FRA-lagen. Nu blir det mobbing igen.

    SvaraRadera
  2. Hm. Säkerligen lite kinkigt men å andra sidan får han nog igen det på lite sikt. Borde ta och vända bland de folkvalda strax. Teater terror i stockholm pekar ju möjligtvis på att skuggstyret inte riktigt har samvete att skada i den omfattning man kan tros ha haft annorstädes.

    SvaraRadera