torsdag 1 augusti 2013

Reflektion

Det blev några dagars reflektion. Badande. Skönt skvalp på en understundom regnig, böljande yta. Hittade någon som sammanfattat en hel del begripligheter här.

5 kommentarer:

 1. Reflektion. Jag är sådan som har sedan krypstadiet funderat ut hur röra mig om jag snubblar på en huggorm ,jag har tagit till mig alla möjliga metoder av självförsvar alltså. För några är sedan rätt många år sedan kontakta mig en person i krigskonsters absoluta natur för jag är brother.
  Efter dagens trapetser så undra jag om jag ska träna dessa unga punkterade män som utanför min domän gnölat (bråkat) och sprungit ifrån för jag är ju galen. Är jag det , nja inte sa nicke. Så innan jag tar till mina bröder så tar jag mig til mig själv och tar dem ut att med kniv ta björnen hära och ge en grilll fest av det... Detmåste väl va ok för att skyddda de små tänknte jag,..Har invändningar presentera dem nu innan bet'staliskt mord på björn ses på aftonbladet hehe. Faen jag läste detta men det var helt ok .
  r man överens över en fest så
  r man

  SvaraRadera
 2. M fuck you. thats an you know bitch. Komplementary.

  SvaraRadera
 3. Im the one who rice uo when all going down what the fuck...

  SvaraRadera
 4. Gårdagens händelse får mig å undra var ska folk ta vägen vad ska de göra. Svårt att vara positiv när det inte finns något som är positivt.
  Vill man vara i skogen bör man ha något skydd för björnar eller varg men det får man ju inte i detta land. Här finns ju inte ens björn sprej att köpa för då kan man ju använda det till annat. Å andra sidan har man sprejat en björn med sprej så lär den inte bli jätte snäll när den sedan möter någon annan människa, då går den nog till attack. Så vad ska man göra undrar jag när man vill bada eller vad och inte har bil för buss går bara till ordinarie arbeten och tider buss för fritiden finns inte osv. vad är positivt för människor här som är packeterade som på zoo inte konstigt att det blir som det blir. Frustrerande värre och värre blir det. Värst är att de inavlade som bestämmer här har ingen förståelse för någon ting.
  Så frihet finns inte ett spår av och de flesta är i o för sig nöjda med livet bakom internet tv supa och inte mycket mer. Så de som är vakna är förstås frustrerande antar jag liksom jag själv men jag går inte omkring och slår andra ((herre min gud)) hjälp oss då! Nej det lär inte komma någon help naturen är i grund ond ätas eller äta är inte något vackert det är hell bara. En värre ser man frustrationerna ifall man dricker lite så det är bäst att inte göra det. Vad tusan finns att göra är det lika dant över allt?

  SvaraRadera
 5. vitality pill male enhancer herb pharm male sexual vitality tonic reviews does male vitality plus work super male vitality on skin new vitality ageless male boost free testosterone super male vitality taste reviews of vitality fitness alpha male rx Exercise Not just will you show signs of improvement shape when you work out, yet you will likewise enhance your certainty. Exercise expands stamina and vitality too.Eating routine  Nutrition assumes a major part in your sexual wellbeing also. Discover an eating regimen that works for you! At the point when your body isn’t getting legitimate nourishment, your physical wellbeing, including moxie, will endure.
  http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

  SvaraRadera